Musickreativ

Switch to desktop Register Login

Ketron AUDYA 4

Ár
949.000 Ft
  • Leírás
  • Kapcsolódó termékek
Gyártó: Ketron

Fejlett Zenei Munkaállomás 
Az AUDYA a modern kíséretautomatikás szintetizátorok között egy új csúcstechnológiát képvisel. Multifunkciós Audio lejátszás, csúcskategóriás hangszínek, különleges automata kíséreti funkciók, sokoldalú Video támogatás, konfigurálható audio kapcsolat, 3 USB port a számítógépes és multimédiás eszközök kapcsolatához. 

Élő Kíséretautomatika 
Az AUDYA különleges és egyedi kíséret szekciója 560 Stílust, 370 Audio Dob Szekvenciát, és számos Percussion élő Dob sávot tartalmaz.
A világ legjobb Dobosainak és Percussion zenészeinek közös munkájának eredménye, hogy megalkották a valaha készült legélethűbb ritmus és kíséreti szekciót, ami egy billentyűs hangszerben elérhető. Ezek az élő Audio Szekvenciák Midi órajelhez tökéletesen szinkronizálhatóak és Tempo váltás esetén, minőségromlás nélkül megszólaltathatóak. Ráadásul az AUDYA lehetőséget biztosít a felhasználó által és a jövőben a KETRON cég által felesztett új Audio Dob sávok (User Audio Drums) felhasználására is, amely új, izgalmas, egyedi kíséreti sávok megszólaltatását teszi lehetővé.
De ez nem minden! A Dob és Percussion sávok mellett, az AUDYA, 159 Élő Gitár Patternt is tartalmazz ismert zenei stílusokban, amely átszakítva a Midi Programozás korlátait, soha nem hallott élethűséget és a gitárok autentikus árnyalatainak megszólalását teszi lehetővé.
Lehetőség van arra is, hogy az AUDYA RAM memóriájába új Live Gitárokat töltsünk, amelyek hozzá rendelhetőek az új és a gyári stílusokhoz is. Az AUDIO STYLE MODELLING egy új innovatív rendszer, amely segítségével a gyári stílusok sávjai könnyedén lecserélhetőek a számos Dob, Basszus, Groove, Gitár, Arpeggio és Live Gitár Bankokban lévő hangzásokra.
Nem kell újra feltalálni a dolgokat hiszen a KETRON AUDYA már képes arra, hogy a PATTERN szekció segítségével mindenki létre hozzhassa a saját igénye szerinti kíséreteket. Ha a kreativitásod nem ismer határokat, akkor lehetőséged van arra is, hogy saját szekvenciákat kreálj és használj a kíséretekben.
Az új Pianist és Bassist funkcióval a részletes kontroll mellett komplett harmonizációkat vagy Basszus szólókat tudunk játszani.


Professzionális Multifunkciós Lejátszó
A
 KETRON az AUDYA több funkciós lejátszási képességeit egy még magasabb szintre emelte. Az AUDYA egyidejűleg 6 sáv lejátszására képes: 2 x WAV, 2 x Mp3, 2 x Midi File. A Midi File-ok lejátszása során használható a PFL (Pre Fader Listen) DJ funkció is, amellyel a dalok indítása előtt a kiválasztott dalba fejhallgatón keresztül belehallgathatunk. További funkciók: Playlist-ek készítése, Crossfade, Zoom, Song Medley, Txt szinkronizáció Audio és Midi dalokkal. Az új és izgalmas Midi Remix funkcióval a felhasználó összekapcsolhatja és szinkronizálhatja a Midi File-okat a Stílusok Audio dobjaival és az élő gitár sávokkal! A végleges Mix (Midi File + Live Drum + Live Guitar) a KETRON által szabadalmaztatott KMX formátumban elmenthető és a KMX file-ok teljes kompatibilitás mellett lejátszhatók más AUDYA hangszeren is.
Az AUDYA belső 80GB-os merevlemezére rögzíthető az élő hangszeres játék WAV vagy MP3 formátumban, CD minőségben (16 bit 44, 1kHz)). Az új Macro Recording Song formátum segítségével az élő játék valamennyi zenei eseménye is elmethető, így a hangszín-stílus-tempo váltás, transzponálás stb. A valósidőben történő tempo váltás és a transzponálás a Midi File-ok mellet a WAV és az MP3 file-oknál is működik, mindez minőségveszteség nélkül. A 4 sávos Equalizer és a CD lemezek Rippelése tovább emeli a multimédiás képességeket. Ezenkívül az AUDYA gazdag választékot biztosít különféle DJ Loop-okból, Ambience hangszínek és speciális effektekből professzionális minőségben.


Új Generációs Hangzás 
AZ AUDYA követve a KETRON tradicionális Best Natural Sounds filozófiáját, még magasabb szintre emeli a hangszínek élethűségét. 430 új sztereó, többrétegű Orchestra Preset hangszínkészlet. 320 új Program hangszínt programoztak az egyik legújabb KETRON fejlesztéssel, a “Voice Character Emulation” (VCE)-al, amely speciális artikulációkat ad a hangszínekhez és részletes előadásközbeni kontrolt biztosít mint például a Key Off, Morphing, Coupling, Rotor to pedal, Aftertouch, Sustain.
A gyári Preset hangszínek szerkeszthetők és elmenthetők új Program hangszínként az AUDYA Edit menüjén keresztül. A felhasználó aprólékosan beállíthathja a hangzást, az effekteket és természetesen az új artikulációs lehetőségeket.
A 16 Voice List a 300 programozható hangszínnel és az új UVL (User Voice List)-el lehetőséget biztosít arra, hogy egy gombnyomással előhívjuk a komplett beállításainkat, köztük a Stílus, Midi File, Mp3 vagy Wav file-okat. A beépített 64MB-os Sampling RAM memóriába feltölthetőek a saját hangszínek, amelyet az új bővítő mudullal 256MB-ig bővíthetünk. Az AUDYA új DSP processzorának köszönhetően továbbfejlesztett effekteket biztosít a felhasználó számára, mint pl.: új Rotor, Distortion, Phase, Flanger, Tremolo, Chorus, Reverb.
Az új SAMPLER szekció segítségével a felhasználó könnyedén mintavételezheti hangszíneit és a Multi Sample Editorral részletessen szerkesztheti azokat.


Voicetron, az új Vokálprocesszor 


USB Portok 
Az AUDYA és a belső merevlemez könnyedén összeköthető számítógéppel az USB porton keresztül, az adatok másolásához és mentéséhez. 

 

Billentyűzet: AUDYA: 76, AUDYA 5: 61 súlyozott, billentés és utánnynomás érzékeny, 8 fokozatban állítható érzékenység 
Vezérlés: Pitch-Modulációs Joystick, Portamento, 17 hangerő potméter (1 programozható), 10 kijelző kapcsoló gomb. 
Kijelző: Színes, grafikus TFT, 320x240 pixel 
Merevlemez: 80 GB ATA 2.5” 
HD Recording: 44,1 kHz felvétel MIDI és WAV szinkronnal, 2 sáv 
USB: 2 USB host + 1 USB device 
Háttértárak, meghajtók: USB Pen Drive, USB Floppy, MP3 lejátszó, CD-ROM, DVD-ROM, HD külső tápellátással (az USB Pen Drive és a HD, FAT 32-re formázandó) 
Hangforrás: 360 MB PCM hangminta (32 MB újraírható), 430 nagyzenekari sztereó, többrétegű hangszínek, 512 GM2 hangszín, 32 part multitimbrális, Voice Charactel Emulation (VCE), bal kézhez rendelhető és 2. hangszínek
Polifónia: 197 hang 
PROGRAM hangszínek: 320 Program, 3 hangszín Layer, 3 Split. Funkciók: Sustain, Portamento, Velocity kapcsoló, Duet, Trio, Morphing, Steel, Slide, Harmony. Editálás: ADSR, Cutoff, Resonance, effektek. 2. hangszín 
VOICE LIST: 320 saját hangszín hely, 20 User Voice List (UVL), Midi File-hoz, MP3-hoz, Wave-hoz, Stílushoz rendelhető 
ORGAN DRAWBARS: 9 digitális Drawbar, Slow/Fast Rotor, Percussion, Overdrive 
RAM/INS: 64 MB RAM (256 MB-ig bővíthető), Ins Orchestral Voice, Supersolo 
Programozható Kapcsolók(1-16): Gyári és User beállítások. 5 Mód (csak AUDYA 5 és AUDYA 4
SAMPLER: 44,1 kHz, Multisample Editor 
MULTIPLAYER: 2 x WAV, 2 x MP3, 2 x Midi File. Time stretching, Audio transzponálás valósidőben. Play list, Autoplay, Key Tunes, 2 sáv HD Recording, Mp3 Encoder, Audio CD Ripper, Macro Recording 
MIDI FILE lejátszás: SMF lejátszás .KAR (karaoke) és .TXT megjelenítéssel. Jukebox, Song Chain, Audio Drum, Live Guitar, Remix, Midi File felvétel, Wave szinkron, Medley, MidiMix 
DRUM REMIX: Midi File és Audio Drum szinkronizáció 
SEQUENCER: Valósidejű dalfelvétel 
Regisztrációk: Global panel szettek, Single és Block mód. 
DRUM 1: 51 Dob szett, 3 Super Kit, 24 user Dob szett, 10 Percussion szekció, Drum Mixer. Manual Drum 
DRUM 2(Groove): 240 élő Dob Loop 
REAL AUDIO ARRANGER: 570 Stílus, élő Audio Dob és Percussion sávokkal (370 szekvencia), élő kíséreti sávok akusztikus és elektromos gitárokkal. User Live Gitárok. Stílusonként 4 Variáció: A, B, C, D, 3 Intro/3Ending, 4 Fill, 4 Break. Manual Bass, Jump, Tap tempo, Bassist, Pianist, Audio Style Modelling 
HARMONY: Full, Jazz, Bluegrass, Trill, Repeat, Folk 1, Folk 2 
Transzponálás: 2 oktáv (24 +/- félhang) 
ARAB skála: 16 típus, Finomhangolás +/– 99 cent 
HARMONIKA: Harmonika vezérlés, Nemzetközi és Belga rendszer 
DSP Effektek: 3 Multieffekt, 16 új DSP algoritmus, Reverb, Chorus, Flanger, Delay, Phaser, Tremolo, Tap Delay 4/8, Wha-Wha, Distortion, Overdrive, Slow/Fast Rotor, Parametrikus 4-sávos Equalizer 
MICRO 1/MICRO 2: 2 Mikrofon bemenet függetelen Gain kontrollal, 10 sávos Equalizer, Echo, Reverb, Pan, Pitch shift, Talk, Voice transzformáció 
VOICETRON: 5 szólamú Harmonizer, Vocoder, Autoharmony, MIDI Vocalizer sáv, széleskörű szerkesztés 
MIDI: In 1, In 2, Out, Thru, 32 MIDI csatorna, GM2 kompatibilis 
Kimenetek: L/mono, Right, 4 függetlenül címezhető kimenet (2 Sztereó vagy 4 Mono), Sztereó fejhallgató, Digitális Ki- és Bemenet (S/PDIF, 48 kHz) csak AUDYA!
Bemenetek: 2 XLR Mikrofon, 2 Line in (Sztereó vagy 2 Mono) Sustain és Hangerő pedál, Vezérlőpedál (FS6, FS13) 
VIDEO INTERFACE: System PAL, NTSC, Super VHS, VGA monitor, Felbontás: 640x480 
Tartozékok: Hálózati kábel, kottaállvány, használati útmutató 
Áramellátás: 110V/60Hz – 240V/50Hz

Méretek:
Audya: L x W x H = 114 cm x 43 cm x 15 cm 
Audya 5: L x W x H = 100 cm x 43 cm x 15 cm 
Audya 4: L x W x H = 52 cm x 32 cm x 11 cm 

Súly:
Audya: 18,5 Kg 
Audya 5: 17 Kg 
Audya 4: 7 Kg